Пези и закачки

СКРЪБНА ВЕСТ

ОТ НЕУТЕШИМИТЕ МАКЕДОНЦИ


С преголямо прискърбие съобщаваме, че по сведения на редица медии тия дни след постоянно, а от доста време и тежко боледуване се спомина скъпата на всички ни, многократно оплакана приживе

БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ

Зачената греховно през 1989 г. от достоен баща – Желю Желев НЕЙНОТО раждане бе тържествено и с възторг обявено на 13.07.1991 г. Последва духовното убийство на НЕЙНИЯ баща. Рано осиротяла духовно, ТЯ заживя непристоен живот. Била е забелязвана да се появява с личности, в компании и на места с лоша репутация.
Още невръстна, едва на 9 годинки, при обявяване на ОМО ИЛИНДЕН за противоконституционна от Конституционен съд на 26.02.2000 г. от нас, македонците, беше изпратен в Европа материал от НЕЙНАТА функция за изследване и здравна диагноза, при което тамошните специалисти от най- висока световна класа установиха тежка зависимост от нездрави сили и неефективност на имунната (съдебната) Й система. Беше Й предписано дистанциране от лоши стари тоталитарни навици и спазване на нормите на Европейска конвенция за правата на човека и основните свободи при всички случаи в ежедневието. Но ТЯ изпаднала в тежка зависимост от невидими сили не успя да се съвземе. Впоследствие същата диагноза за погазени права на етническите македонци беше дадена от същото ниво на компетентност. И терапия беше предписвана многократно, а през настоящата година за 15-и и 16-и път, и отново без реакция и без резултат. Това за НЕЯ вече беше предизвестие за клинична смърт.
С тази диагноза ТЯ беше обречена и нямаше шанс за живот. Ние, македонците, положихме много усилия да се срещнем с НЕЯ, за да Й дадем рецептите със спасителните предписания на Европейски съд за правата на човека но ТЯ беше глуха и сляпа за спасителната истина, съдържаща се в рецептите. Състоянието Й много видимо се беше влошило. От доста време започна да попада и в европейската реанимация, видно от годишните доклади за правата на човека. Въпреки това ТЯ не предприе мерки да оздрави имунната (съдебната) си система. НЕЙНАТА предизвестена смърт не трогваше НЕЙНИТЕ псевдопочитатели и псевдопокровители, на които вярваше. Затова сега ние сме така дълбоко разочаровани и опечалени.
Опечалени братя и сестри, нека запалим свещички и да замълчим за минутка.
Според медийни данни ковчегът на непрежалимата ПОКОЙНИЦА е бил донесен на ръце в центъра на София от хилядното множество на протестиращи, където е извършено опело. Според множеството диагнозата и последвалата смърт е отдавна видим симптом на тежката форма на корупция, несъвместима с живота на ПОКОЙНАТА при вече установената незадоволителна имунна защита.
Ние се присъединяваме към огромния брой опечалени.
Поклон пред светлата Й памет. Бог да Я прости. ТЯ беше толкова красива в нашите възрожденски представи. За нас, македонците, ТЯ беше образ от разказите. Така и не успяхме да се докоснем до НЕЯ. Тъжно е да признаем, че ТЯ странеше от нас. Години наред обкръжението от ласкатели не Й позволи да види нашата искрена преданост.
Пак според медийна информация милиони опечалени българи се надяват ТЯ да възкръсне от мъртвите, пречистена от смъртта за нов и достоен живот.
С възрожденски патос в душите, и ние, македонците, се надяваме и жадуваме светото Й възкресение, за да Я видим сред хората, но и сред нас и да Я прегърнем с обич и надежди.

ОТ НЕУТЕШИМИТЕ МАКЕДОНЦИ