Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
   НАРОДНА ВОЛЈА
“МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА“. ДОКОГА?!
Читај
„...НЕ МОЖЕХ ДА СИ ОБЯСНЯ ОМРАЗАТА ИМ КЪМ МЕН ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪМ МАКЕДОНЕЦ“
Читај
ВАСИЛ СТЕРЈОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРАТЕНИК ВО АЛБАНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ
Читај
КАКОВ ЧОВЕК БИЛ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ?
Читај
С ПОЧИТ КЪМ ДЕЛОТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Читај


НА ВНИМАНИЕТО
НА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ!Излезе от печат дългоочакваният сборник със спомени и документи за репресираните македонци в България от доц. д-р Стойко Стойков. Името на книгата е ТАБУ, време на страх и страдание, и обхваща към 560 страници, формат А 4. Можете да я закупите в редакцията на “Народна воля” за само 15.00 лева.
За контакти за закупуването на книгата ползвайте телефоните на редакцията на в. “Народна воля”: тел. (073) 886-336, GSM: 0888 264 675, GSM: 0885 343 725


БЛАГОДАРНОСТ!

Семейството Мария и Стоян Георгиеви от гр. Петрич изказват най-искрена признателност и благодарност на всички, които са помогнали морално и финансово за оздравяване на Мария, пожелавайки им здраве, щастие и успехи в живота!


СКРЪБНА ВЕСТ

АНДОН КОСТОВ

На 18.03.2015 година внезапно почина нашият другар и съратник в борбата за човешки права на македонците в България Андон Атанасов Костов. Роден е на 05.12.1957 година в гр. Петрич. Той беше един от най-активните членове на партията в града. Прояви особено голяма активност при събирането на подписи за регистрирането на партията. За добрата му работа в партията на последната конференция в гр. Гоце Делчев бе избран за член на Централната контролно-ревизионна комисия.

Последно сбогом и почивай в мир, скъпи приятелю! Ние никога няма да те забравим!

От Общинското ръководство - гр. Петрич, Председателството на партията, Централния съвет, от всички членове на ЦКРК на партията.

Да бъде светла паметта му!Гледай македонска МРТ!
on.net.mk/zulu-tv/mtv
ОМО ’Илинден’ - ПИРИН

Macedonian Human Rights Movement International

European Free Alliance

TJ-Hosting
НачалнаЗа насАрхивЗа врзакаЛинкове
© 2007-2018 Народна Волја - Всички права запазени.
This website is hosted and under development by: TJ-Hosting