Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
   НАРОДНА ВОЛЈА
КОЙ УНИЩОЖАВА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ИСТИНИ? КОЙ ПРАВИ КОЩУНСТВО В БОЖИЯ ХРАМ?
Читај
КЪМ ВЪПРОСА ЗА НАРОДНОСТТА НА СТАРИТЕ МАКЕДОНЦИ
Читај
„...НЕ МОЖЕХ ДА СИ ОБЯСНЯ ОМРАЗАТА ИМ КЪМ МЕН ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪМ МАКЕДОНЕЦ“
Читај
МЕМОРАНДУМОТ НА МАНУ, МПЦ-ОА И УКИМ ПОВИКУВА НА ОДБРАНА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ
Читај
СО БЛЕДСКИОТ ДОГОВОР БУГАРИЈА ПРИЗНАЛА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК, НАРОД И МАКЕДОНЦИ, СЕ ШТО ДЕНЕСКА СПОРИ
Читај


НА ВНИМАНИЕТО
НА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ!Излезе от печат дългоочакваният сборник със спомени и документи за репресираните македонци в България от доц. д-р Стойко Стойков. Името на книгата е ТАБУ, време на страх и страдание, и обхваща към 560 страници, формат А 4. Можете да я закупите в редакцията на “Народна воля” за само 15.00 лева.
За контакти за закупуването на книгата ползвайте телефоните на редакцията на в. “Народна воля”: тел. (073) 886-336, GSM: 0888 264 675, GSM: 0885 343 725


IN MEMОRIAM

АТАНАС ЛИГОВ

На 16 януари ни напусна нашият дългогодишен другар и съратник Атанас Василев Лигов. Роден на 06.01.1957 г. в град Сандански, той почина на 16.01.2015 г. след тежко боледуване. Атанас Лигов бе дългогодишен председател на секция „Бистрица” на ОМО „Илинден” - ПИРИН в гр. Сандански. Активен деец на партията. Заемаше различни функции на общинско ниво и бе домакин на множество заседания в града!
Сбогом, приятелю, няма да те забравим! Вечна ти памет!
От общинското ръководство в Сандански, членовете на Председателството, Националния съвет и ЦКРК в града, от членовете на партията в Санданска община.


IN MEMОRIAM

ВЛАДИМИР КОЦЕЛОВ

СБОГОМ, БАЙ ВЛАДО!

На 12 януари 2015 г. ни напусна Владо Коцелов - изтъкнат македонски патриот, деец, борец за македонски правдини и прекрасен човек.
Владо Коцелов е роден на 1 февруари 1939 г. в с. Горна Градешница, Светиврачка (Санданска) околия. По времето на комунизма участва в различни тайни македонски организации, за което е арестуван, изселван от родния край и дискриминиран. Въпреки това никога не се отказва от своите убеждения.
След падането на комунизма е активен участник в македонското движение, заемайки високи позиции като касиер на ОМО „Илинден“ и председател на Централната контролно-ревизонна комисия в ОМО „Илинден“ - ПИРИН и повече пъти член на Централния съвет. Владо Коцелов бе пример за честен и добър човек, идеалист, човек, на когото винаги можеше да се разчита и който извърши толкова много, че трудно може да бъде описано. Той се погрижи да остави спомените си на потомството, като издаде книга, част от която след това влезе в сборника „Табу, време на страх и страдание”. Така той ще продължи да ни говори дълго след като замлъкнаха честните му уста.Гледай македонска МРТ!
on.net.mk/zulu-tv/mtvOur Name is Macedonia

ОМО ’Илинден’ - ПИРИН

Macedonian Human Rights Movement International

European Free Alliance

 
НачалнаЗа насАрхивЗа врзакаЛинкове
© 2007-2020 Народна Волја - Всички права запазени.
This website is hosted and under development by: TJ-Hosting