Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
   НАРОДНА ВОЛЈА
ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НА МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ
Читај
КЪМ ВЪПРОСА ЗА НАРОДНОСТТА НА СТАРИТЕ МАКЕДОНЦИ
Читај
„...НЕ МОЖЕХ ДА СИ ОБЯСНЯ ОМРАЗАТА ИМ КЪМ МЕН ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪМ МАКЕДОНЕЦ“
Читај
БИТКАТА ТРЕБА ДА ЈА БИЈАТ ПОЛИТИЧАРИТЕ
Читај
„ЗА ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ“
Читај


НА ВНИМАНИЕТО
НА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ!Излезе от печат дългоочакваният сборник със спомени и документи за репресираните македонци в България от доц. д-р Стойко Стойков. Името на книгата е ТАБУ, време на страх и страдание, и обхваща към 560 страници, формат А 4. Можете да я закупите в редакцията на “Народна воля” за само 15.00 лева.
За контакти за закупуването на книгата ползвайте телефоните на редакцията на в. “Народна воля”: тел. (073) 886-336, GSM: 0888 264 675, GSM: 0885 343 725


IN MEMОRIAM

АТАНАС ЛИГОВ

На 16 януари ни напусна нашият дългогодишен другар и съратник Атанас Василев Лигов. Роден на 06.01.1957 г. в град Сандански, той почина на 16.01.2015 г. след тежко боледуване. Атанас Лигов бе дългогодишен председател на секция „Бистрица” на ОМО „Илинден” - ПИРИН в гр. Сандански. Активен деец на партията. Заемаше различни функции на общинско ниво и бе домакин на множество заседания в града!
Сбогом, приятелю, няма да те забравим! Вечна ти памет!
От общинското ръководство в Сандански, членовете на Председателството, Националния съвет и ЦКРК в града, от членовете на партията в Санданска община.


IN MEMОRIAM

ВЛАДИМИР КОЦЕЛОВ

СБОГОМ, БАЙ ВЛАДО!

На 12 януари 2015 г. ни напусна Владо Коцелов - изтъкнат македонски патриот, деец, борец за македонски правдини и прекрасен човек.
Владо Коцелов е роден на 1 февруари 1939 г. в с. Горна Градешница, Светиврачка (Санданска) околия. По времето на комунизма участва в различни тайни македонски организации, за което е арестуван, изселван от родния край и дискриминиран. Въпреки това никога не се отказва от своите убеждения.
След падането на комунизма е активен участник в македонското движение, заемайки високи позиции като касиер на ОМО „Илинден“ и председател на Централната контролно-ревизонна комисия в ОМО „Илинден“ - ПИРИН и повече пъти член на Централния съвет. Владо Коцелов бе пример за честен и добър човек, идеалист, човек, на когото винаги можеше да се разчита и който извърши толкова много, че трудно може да бъде описано. Той се погрижи да остави спомените си на потомството, като издаде книга, част от която след това влезе в сборника „Табу, време на страх и страдание”. Така той ще продължи да ни говори дълго след като замлъкнаха честните му уста.Гледай македонска МРТ!
on.net.mk/zulu-tv/mtvOur Name is Macedonia

ОМО ’Илинден’ - ПИРИН

Macedonian Human Rights Movement International

European Free Alliance

 
НачалнаЗа насАрхивЗа врзакаЛинкове
© 2007-2020 Народна Волја - Всички права запазени.
This website is hosted and under development by: TJ-Hosting